2008-02-23

DAGENS PS.SE - TEST: "Fantastisk platt-tv är den ultimata lcd:n?":
"EST: 'Fantastisk platt-tv är den ultimata lcd:n?'

Platt-tv:n från tyska Loewe har en stram och stilren design.
Tidningen M3 tycks ha hittat en ny tv-favorit. Loewes nya Connect-modell kostar visserligen en halv förmögenhet men så får du också 'coola funktioner, grym bild och snygg design'.
Det är en fantastisk tv som har en rad nya och balla finesser, menar M3, som frågar sig om detta är 'den ultimata lcd:n'.

Prislappen på 34.999 kronor kanske avskräcker en hel del köpare men den som trots allt halar fram korten lär inte bli besviken, om man får tro testpanelen.

Platt-tv:n har en skärm på 37 tum och kostar således närmare 1.000 kronor per tum. Men så innehåller den också finesser som full mottagare för alla behov (även hdtv), inbyggd hårddisk på 16"
Platt-tv:n har en skärm på 37 tum och kostar således närmare 1.000 kronor per tum. Men så innehåller den också finesser som full mottagare för alla behov (även hdtv), inbyggd hårddisk på 160 Gb samt wlan. Strömförbrukningen ligger på max 120 W medan den i standby-läge drar 1,2 W.

Loewes Connect 37 är inte speciellt tunn, skriver M3, och visst har både LG och Samsung modeller med vassare bild, svärta och kontrast.

"Loewes Connect 37 är dock den rätta platt-tv:n för dig som är beredd att betala för snygg design och smarta funktioner, och både bild och ljud håller överlag sedvanligt hög klass", skriver M3.
Platt-tv:n från tyska Loewe har en stram och stilren design.

No comments: